Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
То здається їм писала також , завтра ще раз спробую, тобто сьогодні вже, в день
-
То виходить Варшава ?
-
Це воно ?
-
А де це пише ? В кінці листа? Зараз перевірю
-
З 12 травня Майже 4 місяці вже
-
Здається туди також писала , ви маєте їхню пошту? Спробую знову можливо і саме по ній не відправляла , бо писала вже дуже багато куди
-
Так , сказали що схвалено, я питалась , я пояснювала все просто сказали що справа передана в офіс і вони якщо потрібно буде зі мною звяжуться І все, тиша
-
Так але він очищується кожен місяць , але я перевіряла почту кожен день всі 4 місяці 🥲
-
Ще раз позвонить до оператора I запитайте Чи ваше апликейшн схвалено( was my application approved?). I якщо оператор пiлтвердить вам, that "final decision: application was approved", то ще. раз попросить foil-less visa. Перевiрте у оператора Чи дiйсно. Ваше эплiкейше схвалено?
-
вы делаете все правильно. очень жаль, что никто не реагирует. писать через кризис форму, продолжать добиваться, звонить на гор.линию и может вам попадется себастьян. если не писали еще, то напишите напрямую в офис рассмотрения по эл.почте. все с пояснением, скрин апрува и что ничего не пришло. какой-то Наим или Камал просто тупо не нажал кнопку send, чтобы вам отправить foiless/запрос на паспорт