Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А де це пише ? В кінці листа? Зараз перевірю
-
З 12 травня Майже 4 місяці вже
-
Здається туди також писала , ви маєте їхню пошту? Спробую знову можливо і саме по ній не відправляла , бо писала вже дуже багато куди
-
Так , сказали що схвалено, я питалась , я пояснювала все просто сказали що справа передана в офіс і вони якщо потрібно буде зі мною звяжуться І все, тиша
-
Так але він очищується кожен місяць , але я перевіряла почту кожен день всі 4 місяці 🥲
-
Ще раз позвонить до оператора I запитайте Чи ваше апликейшн схвалено( was my application approved?). I якщо оператор пiлтвердить вам, that "final decision: application was approved", то ще. раз попросить foil-less visa. Перевiрте у оператора Чи дiйсно. Ваше эплiкейше схвалено?
-
вы делаете все правильно. очень жаль, что никто не реагирует. писать через кризис форму, продолжать добиваться, звонить на гор.линию и может вам попадется себастьян. если не писали еще, то напишите напрямую в офис рассмотрения по эл.почте. все с пояснением, скрин апрува и что ничего не пришло. какой-то Наим или Камал просто тупо не нажал кнопку send, чтобы вам отправить foiless/запрос на паспорт
-
Такого в листі не було , в тому і проблема
-
Порядок такой: за звичай пiсля отримання повiдомлення your application was approved зразу йде вказiвка(текст) "send your passport to finalize the application". Якщо Ви згiднi, то вiдправляете свiй паспорт до VAC. Якщо Ви хочете foil-less, то йдете на Webform I там е опцiя попросити foil-less visa.
-
Але вони пишуть що вислали мені фоіл лес , якого тажок у мене немає
-
Отримала , немає лише паспорт реквест
-
Лондон. Но почему-то, когда сдаёшь в Дюссельдорфе, все быстро происходит.