Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В Лондон? Или в Бухаресте IRCC?
-
Наверно неправильно выразился. Сдал в VFS, передали в IRCC
-
И помогла
-
Навзаєм.У нас так само.Ми здали раніше за всіх знайомих))а вони вже й отримали і деякі вже там,а ми й досі чекаємо на дитину🤦♀️Я не розумію вони там взагалі не дивляться тих анкет на дітей,що можна стільки розглядати в анкеті дитини якій 5 років😩😩
-
🤣🤣 называется Канада решила помочь украинцам))
-
як я Вас розумію)
-
У меня скоро начнутся панические атаки с этими паспортами 🤦♀️
-
Всмысле? А сдавали вы куда, не в визовый центр?
-
Сдал ровно неделю назад там же. По трекеру за это время только в визовый центр паспорта передали
-
Сегодня отдал паспорт на вклейку в Бухаресте. Кому интересно напишу сколько займёт времени это мероприятие.
-
Всім привіт, маю таке питаннячко: можливо хтось забував додати до паспорту consent form, при відправлені?) Буду вдячний, якщо поділитесь своїм досвідом, як вирішили цю проблему (паспорт відправив лише сьогодні)
-
Сроковая
-
Vfs global кабинет создать как на биометрию, в Варшаве сейчас свободно на 29
-
Сьогодні в Лондоні вийшла на роботу Катя Пушкарьова. Але , схоже, що колеги закрили їх у шафі😂😂😂😂
-
Знаю. Тримайтесь. Все буде добре
-
То є треш,кому як повезе🤔 В мене знайомі подавали набагато пізніше після нас, вже поотримували, і навіть деякі поїхали, а тут🥺🤐
-
I suggest this format
-
Також на дітей та тещу з 22 травня чекаю.
-
Та я не панікую,я вже віддала свій на вклейку,а от чоловіку досі нічого немає з травня🤔😒 Мені тільки сьогодні прийшов трек-номер, здавала особисто 26.08 у Варшаві
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, хтось стикався коли паспорт на вклейку відправляли пізніше зазначених 30 днів Що робити, якщо не маєш можливості лишитися без паспорта (відправити на вклейку на невизначений термін)?
2 Feb 2023, 01:21
82422/258658
about 12 hours ago