Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Сроковая
-
Vfs global кабинет создать как на биометрию, в Варшаве сейчас свободно на 29
-
Сьогодні в Лондоні вийшла на роботу Катя Пушкарьова. Але , схоже, що колеги закрили їх у шафі😂😂😂😂
-
Знаю. Тримайтесь. Все буде добре
-
То є треш,кому як повезе🤔 В мене знайомі подавали набагато пізніше після нас, вже поотримували, і навіть деякі поїхали, а тут🥺🤐
-
I suggest this format
-
Також на дітей та тещу з 22 травня чекаю.
-
Та я не панікую,я вже віддала свій на вклейку,а от чоловіку досі нічого немає з травня🤔😒 Мені тільки сьогодні прийшов трек-номер, здавала особисто 26.08 у Варшаві
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, хтось стикався коли паспорт на вклейку відправляли пізніше зазначених 30 днів Що робити, якщо не маєш можливості лишитися без паспорта (відправити на вклейку на невизначений термін)?
-
Vfs
-
Да не паникуйте. Пока ждал паспорт пробовал трекать раз 10. Из них оаз 8 было record not found. Не парьтесь, все будет хорошо.
-
На якому сайті можна записатися на особисту подачу паспорта у Варшаві?
-
Ще в п'ятницю.але з того часу там нічого немає
-
А трекер сьогодні прийшов? В мене теж пише,що немає даних (
-
По контракту чи строкова служба ?
-
Да, служил)
-
Привет. Нужно записываться. Сегодня только там были по этому вопросу и говорили, что электронная запись нужна.
-
Записываться
-
Привет. Ребята у кого была такая ситуация. Пришёл на почту трекер а по нем отслеживать не получится. Пишет ошибка
-
Всем привет, нужно ли обязятельно записывпться для на вклейку визы в Варшаву, или можно прийти без записи?
2 Feb 2023, 01:21
82433/258658
about 12 hours ago