Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мені сьогодні о 15.00 за Київським часом прийшов на емеіл лист про відправку паспорта дружини. Сьогодні VFS працює!
-
У вас хоч запитують, у мене дочка від 15.05 - взагалі тиша ((
-
19.05.біо.Краків.Вже другий раз запитують свідоцтва про шлюб та народження 😳 Iashchyshyn написано лише в паспорті переклади YASHCHYSHYN як ми.
-
Как показывает практика, в частности, отзывы в группе - семейная (групповая) заявка абсолютно не гарант совместного рассмотрения и совместного одобрения. Хотя и были успешные случаи. Мы с супругом подавали заявки отдельно друг от друга (не семейную), с биометрией в один день в одном месте. Ему пришёл запрос на вклейку в июле, спустя месяц. Я же жду до сих пор и готовлюсь отмечать свой 100 день ожидания. :) Знаю пары с таким же кейсом в групповых заявках.
-
Вам нужен перевод обычный?
-
Всім привіт! Чи може бути відмова в наданні візи сім'ї ,якщо прізвище чоловіка по іншому записане в паспорті та перекладах ? В кого таке було? Iashchyshyn ми YASHCHYSHYN 🤔 Чоловікові дали візу.Нам ще ні.
-
Доброго дня, якщо є можливість, підкажіть будь ласка: отримав запит на вклеку візи, і після цього написав в кризову форму - з проханням замінити паспорт на новий, так як старий закінчується менше ніж за три роки. Пройшов тиждень і мені відповіли: We verified the information you provided and have forwarded it to the responsible office. Furthermore, we are pleased to confirm that the application is still in process. We are working on processing applications as quickly as possible and we will make all the necessary efforts to finalize the application as soon as possible. Rest assured that you will be informed as soon as a decision is reached or if additional information is needed. Я маю чекати на ще одне повідомлення перед тим як відправити новий паспорт на вклеку візи, вірно?
-
Спасибо, за ответы, будем ожидать дальше
-
Ми так і зробили На нас (батьків) прийшли запити на паспорти Відправили 14 календарних деів тому - тиша. немає ні трекінг номерів ні оновлення в кабінеті На дітей взагалі тиша повна після подачі анкет
-
Нііі, кожна заявка окремо розглядається, тут люди чекають місяцями щоб заявки дітей розглянули, а їншим в один день приходить, як пощастить
-
А если подавали семейную анкету на всех сразу ? Есть шансы что сразу всех рассмотрят ?