Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Отпишитесь потом по ответу, если не трудно.
-
Здравствуйте,заранее спасибо за ответ. Вопрос следующего характера.Когда на сайте VFS глобал ввожу данный про свое заявление выбивает следующий текст :Your application, tracking ID No. ************** has been received at the Canada Visa Application Centre, Ankara on 2022/08/09 and is in transit to the IRCC Office in Ankara for processing. For further details, please contact the VAC helpline number or refer to our website at: www.vfsglobal.ca/canada/Turkey. Перевод я понимаю,но не понимаю значит ли это,что моя заявка еще даже не на рассмотрении,а только в пути в офис IRCC? Значит ли это,что пока статус не поменяеться на то,что заявка уже в офисе IRCC в Анкаре,визу можно не ждать?
-
Добрый вечер . Подскажите пожалуйста если с Варшавы отправить паспорт на вклейка визы в Вену то курьером его отправят обратно в Варшаву ?
-
10тис кан.дол можна ввозити тільки на дорослого чи і на дітей?
-
Всім привіт! 😊 Холод не за горами і тому 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 разом з "Walk for Ukraine" пропонуємо зустрітися цієї неділі на Ходу та зробити барбекю-пікнік 🙈 По-перше, ми з прапорами пройдемося по Wascana Park, щоб нагадати канадцям про важливість підтримки України в її складний час! Дуже скоро ми переможемо, але наша місія якомога більше розказувати про її чарівність 🙊 По-друге, ми з вами краще познайомимося в неформальному спілкуванні. Повірте, що тепер ваш особистий успіх в початку нового життя в Реджайні - це наша радість також! 🙉 🕰Тому зустрічаємося в неділю (4 вересня) о 1:30 pm (13:30) біля Legislative Building (2405 Legislative Dr), Regina, SK 📍Беріть із собою прапори, плакати, воду, різні ігри в які можна грати на вулиці (фрізбі тощо). ❤️На їжу для барбекю скинемося на місці, відразу коли знайдемо місце в парку для відпочинку 😉 facebook.com/events/s/walk-for-ukraine/312980900999984/
-
Дякую за інформацію! Спробую завтра також.
-
Ні, надіслав копію паспорта і сказав, що це я і нема можливості роздрукувати їм форму,також що даю згоду на обробку даних.
-
Дякую! Консент форм для них роздруковували?
-
Спасибо большое, сейчас посмотрю, но вроде так и написано
-
У Вас в личном кабинете есть возможность посмотреть статус разных этапов рассмотрения визы даже если ничего не приходит на а почту. Если биометрия имеет статус completed - это значит, она уже передана в IRCC даже если не пришло письмо подтверждение.
-
Підскажіть будь ласка, що саме вказували для пошуку. Бо в мене така ж ситуація. 31.08 доставили паспорт і нема треку.