Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
зрозумів,дуже дякую за допомогу
-
или если все документы готовы то можно просто отправить курьером?просто искали на сайте vfs там никакой информации нет,просто перечень документов и адрес
-
Здравствуйте всем,хотел уточнить одну деталь отправки паспорта в посольство, если отправляете по почте нужно ли регестрироваться в vfsglobal так же как на сдаче биометрии?
-
Если в последний день по visitor визе влететь, то поставят пребывание на 6 месяцев А вот если по worker прилететь в последний день?
-
+1!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики6 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 38 - вчора 02.09❗️
-
Підскажіть будь ласка адресу, де в Вєні здавати паспорт на вклейку ? 🙏
-
Ні, не всюди. Я з Нідерланд дзвонив на номер тому що сайт не хотів мене реєструвати, не приходив лист підтвердження електронної адреси.
-
Я таке писав,і до того як отримав візу, секунду)) Повідомлення найти не зміг, але точно писав)
-
Оо,пусть меня как раз наймут😂и с работой вопрос закрою и визы наштампую вам
-
На сайті візового центру дивиться. У кожній країні вони різні. Ви ж вже на тому сайті заявку заповнююте. Там мають бути контакти, як на будь-якому сайті. Також коли записуєшся на біометрію то пропонує сайт два варіанти - записатися онлайн чи подзвонити.
-
Запись только онлайн
-
Если львов или варшава- там нужно сутками ловить . Кишинев - практически всегда куча мест.
-
Подскажите, те кто отправлял паспорт в Варшаву, через сколько времени после последнего смс что заявка одобрена, паспорт приедет домой, если оплачивал обратную доставку ?
-
135 днів. Мріяв що буду рекордсменом, а фіг там. Вже згідний 160 днів чекати, але не факт що знову буде новий рекорд😄
-
А у Вас номера телефона случайно,на который можно позвонить для записи?
-
В ноябре😂😂 ждём ещё 3 месяца
-
Може все зайнято. Наступного місяця дивились? Може інше місто або країну спробуйте. Читав тут в чатику, зараз наче можна записатися і після 30 денного терміну. Ще є варіант записатися за телефоном у робочий час. Але будьте готові диктувати електронну пошту, ім‘я, номер запрошення на біометрію і телефон.
-
это будет направлено на permanent residentship, citizenship, и там еще какие-то не на рассмотрение заявок после биометрии ))
-
Доброе утро. 2.09 запрос на вклейку мужу. биометрию не сдавал(была сдана в 2019).Я получила запрос 25.08. Ждём на ребёнка!
-
На зиму
2 Feb 2023, 01:21
83845/258634
2 days ago