Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В нас така ж ситуація, жінка отримала, а я ще ні. Сама летіти відмовляється, сидимо чекаємо. Якось дуже тупо на сімейні заявки видавати по 1й візі 😒
-
Доброго дня. Ніякої черги не резервували. Просто приїхали та кинули конверт з паспортами та всіма необхідними документами у спеціальну скриньку.
-
я згодна. я буду вимушена летіти сама з дітьми, тому що у чоловіка ще не має візи. є причини. але я до того, що кому реально потрібно - чекають довше інших ((
-
І найчастіше ті хто на пмж в інших країнах і летіти не планують) але швидше отримують
-
10+
-
Є різні кейси, ми от наприклад вже місяць живемо в готелі на чемоданах, хтось в таборі для біженців. А хтось просто подався на візу, маючи ПМЖ наприклад в Польщі і та віза їм не дуже треба
-
Згідний, дзвонив 0 раз, дали на 104-ий день А може і допомагають дзвінки, хто його знає..
-
Подскажите пожалуйста адрес куда относить паспорт на вклейку в Бухаресте, и нужно ли записываться заранее?
-
Хз, я б радила нікуди не дзвонити і не заважати їм робити роботу, всі їм тільки дзвонять і вони всерівно нічого не можуть зробити, бо для них всі заявки з Ккраїни одинакові, і у кожного свої причини як найшвидше полетіти у Канаду
-
Вітаю. Ось продовження мого кейсу. Сьогодні (на восьмий день від запиту) мені прийшла відповідь від IRCC, що мій запит поставлений на пріоритетну обробку. Чекаю, що далі буде. Триматиму в курсі. Може комусь стане в нагоді ця інформація.
-
6 раз. Толку 0.
-
3 рази
-
Ого. А когда у вас биометрия была? Ответ все тот-же? Я сегодня первый раз звонил 😅
-
Доброго дня, скажіть, а ви резервували аппойнтмент для подачі паспортів? Чи у вигляді живої черги віддавали на вклейку? Дякую
-
Кто сколько раз звонил на +1 после биометрии?
-
уже ходят вопросы по чату- 'где во львове можно получить бесплатную визу на 10 лет в канаду'. вот что это для 'них' - халявная виза на 10 лет
-
Для статистики Гаага 16.05 заполнила анкету 18.05 приглашение на биометрию 9.06 биометрия 18.07 запрос паспорта 19.07 отвезла паспорт в Гаагу С 21.07 паспорт в IRCC 26.08 вклеили визу 31.08 паспорт выехал из Лондона 2.09 можно забирать паспорт из визового центра в Гааге Всем добра и виз✌️
-
Марта с апрелем не будет?
-
+2!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики6 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 33 - Сьогодні❗️
-
есть форма жалоб. можете туда катать и указывать офис, который не работает и сказки рассказывает. и про хронологию рассмотрения можете упомянуть, которой нет. я 4 уже накатала. secure.cic.gc.ca/feedback-retroaction/feedback-retroaction-eng.aspx
2 Feb 2023, 01:21
84241/258606
40 minutes ago