Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
И то, с перекурами
-
+ 2, ещё ждём на ребёнка, заявка 11 мая, биометриях 18 мая в Кракове (ожидание 114 дней)
-
20 мин
-
Сколько по времени может занять звонок за горячую линию?
-
Как думаете если в течении 12 дней паспорта не вернулись обратно значит они в визовом?
-
ваш кейс это показатель, сколько уходит на 1 анкету. 1 час. 1 час, чтобы прочитать и просмотреть документы. все что типа 'на рассмотрении' - их просто не открывают.
-
Маєте написати VFS Global sp. z o.o. в адресі до відправки
-
Chlodna 51, 22 этаж
-
О моих вообще никаких новостей Отправила 22августа и тишина Надеюсь что они в визовом ) Звонила говорят если они у нас то ждите
-
Хто у Варшаву направляв на вклеювання візи, поверх 22 чи 32 і чи потрібно вказувати кабінет? На хлодна, 51 Мені повертається конверт ніби з хибною адресою
-
а якщо Ви подали і хочете знати офіс розгляду то Вам в кризову потрібно дзвонити\писати інформація є в закріплених повідомленнях
-
Добре, дякую 😉
-
переважно вказується в нижній частині листа про паспорт реквест \ валідацію біометрії але якщо не знаєте то просто вкажіть - "не знаю"
-
Доброго дню, а як знати «офіс розгляду» ?
-
я прикинув "на око".... звичайно можна рахувати до безкінечності, щоб вивести ідеальний % але одною з причин зменшення кількості повідомлень про "апрув" можна вважати і це
-
але зазвичай одна- дві людини в чаті, а дехто отримуе і 3 і 5 віз 🤔 тому також не коректно порівнювати показники з кількістю учасників чату
-
25.05 подача 2.06-біометрія( Краків) У чоловіка біомеотрія зроблена раніше 4.08-запрошення мені на вклейку 26.08-віддала паспорт на вклейку+Варшава) По чоловіку тиша😟🤔
-
Нам візу у Варшаві відкрили за два тижні
-
И мы, с 23.05, уже замахалась эти дни считать(
-
Детей не было.Трое взрослых.
2 Feb 2023, 01:21
84262/258634
2 days ago