Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый вечер! + 1 виза, биометрия была 26.05, Варшава. Для ребенка ещё нет (9 лет)
-
Звоните...
-
Just please formalize your questions more accurate next time. And if you think I hart your feelings try to follow discussions in chat and see current jokes. Also please note that all count have hash tag. You can recheck last or even all count updates. Have nice day too.
-
Всім привіт! Хочу спитати як у кого спави з вклейкою візи: сказали чекати паспорт до 12 тижнів, мені через 6 тижнів він потрібний :( були такі у липні-серпні, кому швидко повернули чи все зе чекаєте?)
-
На жаль, не пам‘ятаю🥺🥲 а ви скільки вже чекаєте?
-
Мені прийшла😅 у той самий день😂
-
Реально незнаю хтось пише ці відповіді чи ні? Але я нап сав в кризис, ну наревно вже раз 5 завжди, стандартна відповіть, тепер також стандартна, але з цим ньюансом що вони мені відповідали в попередній заявці за 2020 рік! Короче явно щось хтось курнув) А віс і нині там ждун з 7 травня)
-
Та в них це просто я незнаю людина одна рандомно пише відповіді мені на мою кризову форму прийшло,ми вже Вам відповіли 18 серпня хоча я написав їм 19,але і 18 серпня я ніякого листа не отримував