Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Визы всем ждущим, пожалуйста 😉
-
Дякую
-
Так, сегодня первое сентября! Визы детям, пожалуйста!))
-
від 3 днів до безкінечності точну дату вам ніхто не скаже
-
біометрію здали 24.06 з дружиною. моя дружина отримала візу 3 тижні тому, а я все ще чекаю з нашою маленькою дитиною. IRCC завжди каже, що заявка готова для прийняття остаточного рішення, але поки нічого не надійшло
-
Якщо паспорт вже як неділю в посольстві Канади, скільки ще приблизно залишилось чекати?
-
Ось і я здала 13.06 і ще чекаємо. Сьогодні 80 днів очікування. Писали декілька разів на кризисну -відповідь стандартна:ваша заявка в приорітеті, чекайте. 80 днів в приорітеті 💪
-
Заявы с мая, биометрия с июня, получила только я сегодня, муж и дети ещё нет
-
не правда) як липневий кажу)
-
Таке враження, що оброблять заявки лише за липень і серпень
-
В письме указана Варшава, в Оттаве сообщили, что офис Рассмотрения Лондон
-
Юхуууу, детей пожалуйста ,детей😭😭😭😭😭
-
+1!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 8 - Сьогодні❗️
-
+3!!!! ОГО - ПІШЛА "ЖАРА"???))) Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 7 - Сьогодні❗️
-
Ура, аж не верится!!! Пришёл паспорт реквест!!!
-
+3!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa До вчора - 95 (31.08)❗️
-
Привіт! 13 серпня біометрія у Львові, сьогодні отримала паспорт ріквест на 3х осіб
-
Поділюсь нашим 09.06 подали заявки, 2 дітей, я та мама. 10.06 я здала біометрію 30.08 підтвердження біометрії 31.08 віза мамі, мені та одній дитині. Друга дитина на іншому прізвищі, взагалі тишина. В Варшаві є вільні дати з 20.09 на подачу паспортів на вклейку
-
+1!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 4 - Сьогодні❗️
-
+1 Доброе утро. Биометрия 16.07., 01.09 - passport request.
2 Feb 2023, 01:21
85785/258649
37 minutes ago