Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Офіцери повинні працювати, поки моя віза їм не попадеться, вибору іншого немає вже у них. Я їм пробачав 102-дні, 103-ій не пробачуууууууууууууууу
-
ладно. вмовили піду провірю пошту вперше за 3 дні)
-
Я не могу, пошла напьюсь 😂😂😂
-
Буду знати, дякую
-
И я хочу😢дайте визу плиииз
-
+1!!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 ОГО! ОГО! ОГО!!! Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 54❗️
-
В середу та четверг офіси йибашуть як звіри 😎😎👌🏼👌🏼👌🏼😊😊
-
Може і 75 доб'ємо до вечора?)))
-
Сьогодні черга на видачу була га два поверхи. По часу година. Для врахування
-
Неа, в кабинете ничего не менялось, но главное, что я их оповестила, и они письменно подтвердили, что внесли изменения
-
+1!!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 ОГО! ОГО! ОГО!!! Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 53❗️
-
Ура!!! Сегодня пришел passport request. Биометрия 19.07 в Варшаве. Рассматривал Лондон
-
Вообще то это два разных оффиса. Я для себя интересуюсь.. мы тоже ждем фоил после запроса. Пока тишина. Если долго не ответят, хочу знать, куда долбить
-
Не в письме на запрос паспорта, а в Biometric Validity Letter.
-
Вже не встигну, офіс закриється у 16:00 а я від Дюсіка в годинної їзди, но нічого, все буде добре )
-
Вы просто задаёте неправильные вопросы в чате, где ждут визы. Доллары меняют в соседнем чате 👌
-
3.08
-
Понятно, спасибо
-
у мене десь добу зайняло від зміни фінального статуса до такого меседжа на пошті, можливо у вас буде швидше, сподіваюсь
-
коли у вас була біометріяяяя?
2 Feb 2023, 01:21
86625/258638
about 6 hours ago