Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
однак без чоловіка не поїду, а він біо здав лише 18 днів тому. з дитиною удвох там дуже складно буде
-
Співчуваю хаос та бардак там в їх офісах..
-
Комусь останнім часом приходило на дітей?
-
Да я не знаю, як решту але цей хаос в питанні розгляду заяв це просто треш… Я навіть не можу уявити скільки чекати відповіді 150, 200 днів? Коли люди отримують, реквести за якихось два місяця..
-
t.me/cuaetwaiters/61757
-
І про квітневих теж)
-
Доброго дня. Дайте пораду!?)) У дітей закордонний паспорт закінчився, зробила нові. Чи можу я написати лист на електронну пошту посольства чи на кризову форму?
-
На той неделе выдали много, видимо перетрудились )
-
за хамство я попереджав
-
Та только не там. Спасибо))
-
Про травневих тупо забули…
-
Друзья, очень рада что сегодня многие дождались! Это Лондон или Анкара заработали?
-
+1!!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Якісь ознаки доброї роботи офіцерів!!!))) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 34❗️
-
+1 passport requests для ребенка сегодня Коллективная заявка подана 28.06 Био у взрослых 06.07, Вена Мама passport requests 12.08, Вена Common law partner мамы, иностранец, ждёт пока
-
Москва 3-5 дней
-
Подскажите, для отправки 4 паспортов семьи в Вену, можно одним пакетом? Обратные квитанции на каждого оплачивать или тоже одним пакетом можно?
-
ВСІ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОШІ - В ОБЩАЛКУ!!! БУДУ ВИДАЛЯТИ ВСЕ!!! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!!
-
+2!!!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Якісь ознаки доброї роботи офіцерів!!!))) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 33❗️
-
а якщо в євро?
-
+2 passport requests , ещё 2 ожидаем (детям с загранпаспортами) 27.06Анкеты созданы. 2.07 биометрия Берлин 31.08 письмо о валидации 31.08 запросы паспортов Рассматривал Лондон. Может совпадение, но муж вчера заполнял кризис форм.
2 Feb 2023, 01:21
86755/258544
a day ago