Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
дякую
-
Вам говорят о второй странице письмо о валидации биометрии, внизу подписался сотрудник проводивший операцию Он сидит в Варшаве В своём посмотрите откуда Вам пришло это письмо(из какого офиса)
-
Я слепая наверное, не вижу хоть убей🤪 кто рассматривал не вижу нигде
-
Классный лист
-
доброго дня, можете підказати як правильно заповнити довіреність?
-
Похоже что не совсем так, я несколько раз звонил в Оттаву, мою заявку смотрит Лондон В письме о валидации Польша
-
В Валиди леттер ,2 лист
-
меня Лондон 🙈 ребёнка не знаю не нашла. Но похоже что Анкара
-
А какой офис рассматривал?
-
Привет всем. Вчера получила запрос на визу. Сдавали с мужем био во Львове, 21.07. Мне запрос есть, у мужа и ребёнка пока тишина. Офис рассмотрения -Лондон
-
Добрый день! наверное, смогу Вам помочь
-
+2!!!!! Гарно йдем!!! Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 23❗️
-
Привіт Ждунчики👌 завдяки цій групі я трималась і не падала духом , дякую кожному за слова підтримки для тих хто очікує!!! Я радію але не на всі 100% бо я і чоловік сьогодні отримали APPROWED, а ось наші троє дітей ні, тому розумію що поки що рано радіти🤪 але все ж таки повідомляю: 2 візи!!! 09.06.2022 подача документів 14.06.2022 біометрія Братислава 31.08.2022 запит на паспорт . Бажаю усім отримати це повідомлення як найшвидше 🙏🇺🇦❤️
-
шукайте по повідомленнях в групі - 3123 відповідей по це
-
Добрий день, підкажить будь ласка ,як відправляли з України паспорти на візу. Буду вдячна за перевірені координати.
-
ніт)
-
Госпидя 🙏🙏🙏
-
Ти на заспокійливих, так розумію 👌🏻
-
Дякую☹️
-
ще ні прийде паспорт реквест сьогодні\завтра - тоді так
2 Feb 2023, 01:21
86972/258604