Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую за відповідь, не знала
-
Ні, такої позначки у візі не має Кажуть що на ворк перміті має бути
-
А дитині має прийти окремий запит, якщо вона вклеєна у мій паспорт?
-
❓Как отправить паспорт на вклейку? youtu.be/k-8TmxgnAHk ❓Какие документы класть в конверт? Паспорт, письмо приглашения (ETA/foil less visa), форма согласия vfs global на обработку персональных данных, оплата обратной доставки (если не забираете лично)+ в конверт письмо с обратным адресом доставки. ❗️это общие требования, по визовым в разных странах могут они отличаться, уточняйте на сайте VFS ❗️Также полезный совет. На заднюю сторону паспорта прикрепите свои контактные данные, на случай если ваш паспорт потеряется, или придёт другому человеку ( таки случаи были) ❓Как остледить свой паспорт после отправки? После отправки вы получите barcode для отслежки, его вводить сюда⬇️ www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g== ❓Как отправить паспорт из Украины? t.me/cuaetwaiters/38137 Из опыта в чате
-
Ще ні.
-
Доброго дня! Ми сім'я з 3 осіб, здавали біометрію 14.07. Згодом, 19.08. мені прийшов лист із запитом на вклейку візи. Чоловіку поки нічого. Дитина, 8 міс., влеєна у мій паспорт. Цікавить наступне: чи відправляти мені вже паспорт чи ще чекати відповіді по анкеті чоловіка? Там же 30 днів на вклеєння візи чи вони умовні?
-
Спасибо большое
-
Випадково натиснула 1-2 місяці Але ми ще чекаємо вже більше місяця
-
Привіт дорогенькі, у візі десь є позначка що це програма CUAET?
-
Щиро дякую!
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter