Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тоді, я так розумію, краще взяти такий документ перед вильотом. Але ж їм потрібно буде свіжий документ, тоді краще перед подачею на пр сходити в укр консульство в Канаді і попросити цей документ
-
немає і не було
-
Це коли розглядають заявку на візу, можуть зробити запит в Україну ( але це не точно). А на PR треба police clearance document.
-
Нічого не ясно але цікаво. Для того щоб подати паспорт на вклейку візи у Вас повинен бути лист passport request в Вашому кабінеті ircc
-
И там же в комментариях написан новый адрес 👌🏻 Но лучше сделать так, как я написал выше. А вообще идеально, на их сайте есть почта «инфо» и на неё написать запросить инструкции для подачи паспорта на вклейку. Они отвечают обычно в течении 1-2 рабочих дней. И там будет вся информация от документов, которые нужны, до адреса актуального
-
доброго вечора. поясніть, будь ласка, чи обов‘язково потрібно чекати листа для вклейки візи у паспорт? тому що хлопцеві прийшов лист на пошту з проханням відправити або привезти паспорт на вклеювання візи, і на місці у Варшаві сказали, що якщо я хочу вклеїти і собі в паспорт то потрібен тільки цей лист в можму акаунті остаточне рішення схвалення стоїть 18 травня, подавалися ще 11 квітня…
-
Разве они не делают сами запрос?
-
Тогда лучше смотреть на самом сайте. Тут вам могут что угодно написать. В письме «запросе на паспорт» есть активная ссылка. Которая ведёт на список всех VFS. Находите там Бухарест и там будет адрес
-
Yes, you need this document if you want to get Permanente Residency
-
Классная штука Гугл, правда?) Советую попробовать 👌🏻😉
-
Good evening. Do we need police clearance document after arriving in Canada?
-
На початку програми так і було( навесні). Але зараз то вже застаріла інфа