Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
W вок перміт, V візітор
-
Его можно запросить до получения реквеста на паспорт через кризисную форму.
-
Добрый вечер. Кто то запрашивал foil-less. ? Его как нужно запрашивать сразу или после получения визы. Или все вклеивают визы.
-
На будь якому телефоні але ж треба буде вказати емаіл де прийде відповідь
-
Від цього швидкість розгляду не залежить. Основна відмінність що по work клеять візу на 3 роки, а по Visitor як правило до кінця дії паспорта
-
То, что с W, это для work permit . Я визу получила, у меня тоже так.
-
По суті так але CUAET до 29 червня всі заявки були Visitor і для тих хто вказав що планує працювати
-
Ось тепер виникає питання: з літерою W бистріше розглядають запит на візу CUAET чи ні?)
-
Спасибо, сегодня 101 день, надеюсь на 102 получим)))
-
Нет, у нас в мае подача, у всех (муж, дети и я) стоит V. Работать планируем, галочку ставили.
-
Моїй сестрі приходить по два екземпляри листів. Номер UCI один і той же, а от номера заявок різні, одна на букву V , інша на W. Вона вже отримала візу . Заявка одна. І ось на тижні вона отримала валідацію біометрії по другому номеру 🤕 Буде смішно, якщо буде дві візи.
-
А у меня сразу присвоило букву W к моей аппликации... вот интересно, это они рандомно так буквы шлепают?))
-
І не тільки з буквами
-
Зарахують. Це гостьова віза , а ворк перміт дадуть в аеропорту
-
Підкажіть будьласка що означають букви перед номером аплікації??? Чим відрізняється V від W? Анкету заповнювала у червні, поставила галочку, що хочу працювати в Канаді. Аплікація з буквою V. У чатах пишуть що це гостьова віза. Допоможіть будьласка розібратись, чи зарахують мою візу для work permit???