Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У мене є зауваження, ви удалили мою голосування, аргументуючи, що відповідь є в закріпленні, але відповіді в закріпленні немає. Рекомендую спочатку самому пойти почитати закріп, ще раз прочитати те, що збираєшся видалити, і якщо справді питання совпадає тоді видалити!
-
Я прочел внимательно перед тем как писать этой статистики там нет.
-
Стремный админ, перед удалением хотябы прочел то что сам написал
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія! - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Этой статистики там нет, вы хоть закреп читали?
-
А чего удалили голосовалку ?
-
Я вот думаю, возможно есть какие-то адреса, куда можно задать вопрос - почему июнь выдают, а про май апрель вообще забыли?...
-
Это я шучу от печали.. Так легче. Ждать невыносимо. А в итоге, это ждун получил визу?)
-
"Очень информативно)" - це до чого тут? це скрін с офіційного сайту, я вірю лише йому (офіційній інфі). але якщо хочете - подавайте... ще 2 - 3 - 4 штуки тут був на днях чоловічок що подав - 3 і чекав як всі, довго та в фіналі йому видалили 2 з 3 і не відомо скільки ще чекати
-
Очень информативно)