Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Повторююся вп'яте: не шукайте логіки опрацювання заявок - її не існує ☺️
-
Я вчера писала в кризис для каждого ребёнка, и добавила ко всем этот док. Посмотрит результат
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що робити, якщо надійшов запит на паспорт для вклейки візи, а ми всі подавалися по внутрішнім українським документам?
-
Так по логике нужно тогда разрешение от отца и от матери, если и отец и мать в семейной заявке?))))
-
І не у всіх перевіряють його
-
Я этими вопросами про детей пытаюсь понять их логику. Возможно другим потом поможет
-
Я уже тоже дополнительно отправила разрешение на выезд, оказывается не важно, есть отец в семейной или нет. Но им нужен этот док. Просто не всем запросы делают на него.
-
Їм потрібно принести паспорт, запрос на вклейку, заповнену консент форму
-
Їм можна принести а вони вже відправлять в Париж або куда завгодно
-
Немає , він не зможе зараз виїхати
-
Батька в сімейній заявці немає, вірно?
-
Дякую !! 16 і 14 років , закордонні паспорти , свідоцтва про народження (з перекладом), українська ID карта , дозвіл від батька (+переклад). Запиту на додаткові документи не було
-
в закріплених повідомленнях є інформація
-
Вибачте , а є якась інструкція, як подати паспорт ?
-
+2 (до вчора) Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa
-
Будь ласка, вік дітей? який осн. Документ подавали по дітях? Чи був запрос на додаткові документи? Чи робили переклад свідоцтва про народженя. Дякую та вітаю!!!!
-
Спасибо 🙏
-
+3 Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 57❗️
-
Если забирать планируете сами, то больше ничего
-
Всім привіт , +3 passport request заявка 08.06.22 Біометрія 16.06.22 (Варшава) Сьогодні запит на вклейку мені і дітям . Розглядав Лондон
2 Feb 2023, 01:21
90372/258549
about an hour ago