Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Навпаки ,багато хто побіг вклеювати , і щоб не робити подвійну роботу прибрали масову роздачу ь
-
Вони спочатку фойл леси роздавали. Дуже швидко. До тижня часу від подачі анкети з біометрією люди вже отримували фойл лес візи. Очевидно багато народу поїхало. То щоб якось регулювати потік вони почали роздавати підтвердження на вклейку. Не знаю. Я так відчуваю. Можу помилятися, звісно.
-
Удачи Вам!
-
Нарешті прийшла віза 13.06 біометрія 25.08 biometric validation letter 26.08 foil less visa - 5шт
-
Привет всем ! Вопрос может и тупенький но все же спрошу , если я подавала семейную на себя и на мужа , главной поставила себя , то мне на меил должны прийти и за меня и за него или он на меил должен получить письма фойлес или что письмо новое на IRCC ?
-
Я запросила фойл лес сьогодні для себе до отримання запиту на вклейку. Синові вже прийшла фойл лес. Йому я запрошувала через кризову форму після отримання погодження на вклейку для нього. Прийшла спочатку відповідь, що передана справа у відповідний відділ. А потім прислали фойл лес візу. Все зайняло 11 днів від звернення. Мені ще не прийшло підтвердження на вклейку. Сьогодні вислала запит одразу на фойл лес і до запиту додала авіаквитки на 12 вересня з Угорщини. Оскільки виліт з країни із списку, то є шанс, що дадуть. Хоча х.з. Побачимо. Повідомлю, коли будуть якісь новини.
-
Коли ж офіцери дійдуть до квітня
-
Всім привіт! Нарешті!!! Сьогодні завершився розгляд нашої аплікації) Наші історія: 2.05 подача заявки на сім'ю: я з дитиною і мої батьки 2.05 запрошення на біо тільки для мене (інші not applicable) 17.05 подача біо Краків 02.08 апрув мені + паспорт реквест 03.08 запросила фоіл лесс 16.08 прислали фоіл лесс 26.08 три паспорт реквести дитині і батькам, зараз ще проситиму всім фоіл лесс
-
изначально было. я например прикладывала свой контракт с американской фирмой и выписку из банка
-
60+ дней
-
я своим детям делала вместе (но не на фоил-лесс, а о состоянии заявки) и мне офицер написал, что на каждого нужно отдельно
-
Если не ошибаюсь, это означает, что вам уже вклеили визу.
-
Спасибо большое