Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
t.me/speakingforwaiter
-
а можно ссылку на общалку плз?
-
Короче в Молдавии день независимости 😱😱😱😱 нашли однокласника малой, занесут в понедельник. Это пипец 😂😂😂😂😂
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити в "ОБЩАЛЦІ"
-
Конкретно про понеділок - я побачила тут))
-
Ну пятниця,пятниця давай🤣
-
Які ще чати можно моніторити? Там де пишуть про вільні слоти
-
Мы сдавали биометрию, при нас в руки сдавали паспорта на вклейку. Там есть звонок возле калитки, охранник говорит по русски , можно уточнить детали .
-
Реально. Записала чоловіка у понеділок. Але, треба набратися терпіння, моніторити самим та чати (якщо з'являєтеся багато вікон, то про це хтось там напише у групі)
-
Треба постійно перевіряти слоти? Чи можно додзовнитися? І коли вони викидають вільні слоти для запису?
-
Добрий день можливо, але треба жити коло комп'ютера
-
В Кишинёве, насколько знаю, не вклеивают, а отправляют в Бухарест
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка по біометрії. У Львові реально зараз записатися чи ні? Ніяк не можу додзвонитись і на сайті немає вільних слотів
-
Дочери 11 ,а меньшим нет еще
-
Так
-
А скільки доньці років?
-
+ 1 Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 9 ❗️
-
Ура, дети пошли. Дочери сегодня дали визу. От 7.06 без биометрии. Двум детям еще нет, аппликации вместе были.
-
20-го отдала паспорт на вклейку, сегодня статус поменялся. Это значит, что уже вклеили?
-
Начальник приходит в офис по четвергам 😁
2 Feb 2023, 01:21
91021/258634
2 days ago