Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Хтось в Анкарі?
-
спасибо большое
-
Номер аппликации да Но для регистрации в vfs просят ввести номер IRCC Или это тоже самое? Спасибо
-
+ 2 Вітання!!! 🥳 🇨🇦 🥳 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість сьогодні - 5 ❗️
-
Всім привіт! Ми з чоловіком отримали апрувд 8.08., дітей чекаємо з 6.06. 22.08 Ми вирішили поїхати особисто занести паспорти на вклейку у Відень, і під шумок віддати паспорта дітей без апруда. Підійшли до англомовного співробітника VAC, і пояснили що на дітей апрувд не прийшов. На що він нам сказав, вкладіть копії своїх листів в дитячі паспорти і відправте. 25.08 прийшов лист що вже можна забрати паспорта Але дітям так і не вклеїли візи! Вже україномовна співробітниця пояснила, що дійсно так можна було зробити до певного періоду, але тепер вже це не прокачує нажаль(((( так що чекаємо далі…
-
спасибо большое за информацию 🙏
-
Всім доброго дня. 19.05 подача заявки 20.07 біометрія (Львів) 26.08 запит на паспорт Було дві заявки- двом і надійшов запит на паспорт. Всім терпіння ! )
-
невідомо тут, нажаль, не має працівників консульства Канади не "засмічуйте" чат\
-
W000 или V00 так начинается номер апликаций
-
Ворк перміт дають всім у аеропорту
-
Виз нету,пятница у них уже выходной начался 😔дай бог 20 виз за сегодня будет. Можно начинать пить за выходные
-
всем привет, кто-то отправлял паспорт через корал тревл?
-
чому так довго
-
Почти все
-
люди чекають по 140+ днів лише чекати
-
Я надіслав біометричні дані своїй нареченій 29 червня, але досі немає відповіді. Хтось так чекає, як я?
-
Це ж у нас терпіння не вистачає,а люди працюють 😀
-
Давайте не ображати офіцерів і Канаду. Те, що вони роблять, взагалі не обов'язково. І ми повинні бути їм вдячними у будь якому випадку
-
Доброго дня. Хочу вислати паспорти на вклейку віз. Забирати буду сама. Consent form потрібен на дитину 11 років ? Я як мати маю підписати його сама як її законний представник? Дякую
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
2 Feb 2023, 01:21
91124/258634
2 days ago