Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
є інформація в закріплений повідомленнях
-
Добрий вечір групо. Як дізнатися де розглядають мою заяву?
-
Що по очікуванні, в кожної по розному? Вже чекаю 10 тижнів
-
Я розумію, я вам пояснила свою ситуацію, що мені не продовжили . І по якій причині.
-
Вы не читаете что вам пишут. У меня паспорт красный , у жены не биометричный
-
неодноразово
-
Доброго вечора, чи було в когось таке що вашу заявку з однієї країни відправили в іншу на розгляд ?
-
В мене не продовжили, бо паспорт не біометричний і я в Польщі заїхала до війни.
-
Да,но аппликации ж рассматривает Лондон и другие города?
-
Нажаль не маю часу слідкувати...
-
У меня паспорт просрочен 12 лет, продлили на 1 год. У Жены просрочен 4 месяца , продлили на пять лет
-
Подскажите , пожалуйста, если пришло письмо ready for collection , то нужно записываться на визит(там просто нет в перечисленных именно этой функции, только биометрия и passport submission)или так придти? Заранее спасибо🙏🏻
-
Не можна, в мене паспорт старого зразка, мені не продовжили, а сказала робити новий біометричний
-
Ircc Канады работает. 15.45 сейчас
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Ні, тиждень тому
-
Можно продлить на пять лет в посольстве. Не считая очереди минутное дело.
-
Сьогодні віза прийшла?
-
Доброго вечора. Прийшла віза на старий паспорт,який закінчився. Новий буде готовий за 2.5 місяці. Як краще робити в даній ситуації?
-
Хтось отримує через тиждень, я чекаю місяць наразі, але можливо і до зими ще буду чекати, на досвіді ждунів в 100+ днів... Так що тут як карта ляже😒
2 Feb 2023, 01:21
91601/258562
a day ago