Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мы до одобрения тоже отправили запрос на фоил. Через неделю ответ овтоматом что добавят в анкету, а на следующий день запрос на паспорт. Мы опять отправили запрос на фоил. Пока тишина
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ ❗️❗️❗️НАГАДУЮ!!! Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Усім доброго дня, наступає якийсь розпач через довге очікування, синові ще 3 тижні тому дали добро на вклейку візи, а доньці(14 років) чоловікові та мені (41 рік) ні. Біометрію здавали у Варшаві- 28.06 чоловік здавав у Львові- 16.07. У кого такі ситуації були, скільки ви чекали?
-
То в Україні не можна подати паспорт, тільки з Європи
-
Я обирала Польща - Канада
-
Я сьогодні те саме мала, але перехід по шляху описаному червоним дав змогу авторизуватись. Вам на пошту мав прийти лист, для активації облікового запису. Ви його активізували?
-
У вас написано *червоним кольором), що треба перейти на головну сторінку, обрати сторінку країни подання і тоді авторизуватись
-
В мене получалось))
-
Там действительный кабинет дней 5.
-
Скажіть будь ласка як ви робили відкріплення?
-
Здравствуйте, я , муж и две дочери , забирали без детей( сами ездили , писали доверенность изначально , приложили к паспортам )