Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
на сайті - супорт роботи! буде працювати трошки пізніше всім фортуни ☺️
-
У мене те ж саме,постійно!🙄
-
Вітаю!Така ситуація у нас)Я отримала а чоловік та дитина чекають 3 тижні після моєї візи і Нажаль поки тиша😔😔😔
-
Добрий вечір. Перепрошую за турботу , але маю таке питання. Не що давно в анкеті з'явилася потрібність вказувати провінцію в яку поїдишь, я вказав провінцію, але плани змінилися чи можу якось відкорегувати анкету? Боюсь шоб не було так , що вказав одне місце а поїду в інше а далі будуть проблеми.
-
Вітаю🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 60! - сьогодні Результати опитування тут shorturl.at/fjlq1
-
а я оновила - зайшло
-
Ох ты ж ёжики,тоже самое высветилось секунду назад хотела проверить статус ребенка..
-
У меня также
-
Підскажіть, не можу зайти зараз у кабінет, це знову ліг сайт?
-
Підкажіть, будь-ласка, на foil-less необхідно направити заявку через кризову форму?
-
Доброго вечора. Подавались втрьох групою - я, дружина і дитина. Біометрія 22.07 у Кишеневі. Дружина отримала запит на паспорт сьогодні. По мені і дитині - тиша.
-
Мне дали почти сразу после биометрии 30.06.
-
Ккруто, а вам коли? Ми дитині заявку 16.06 і тиша. Батьки отримали 16.08 реквест
-
Мені ще не відписали навіть
-
якщо ця інструкція комусь допоможе - відпишіться в чат!) ато вже 2 тиждень постять - а результатів 0,0%!)
-
дякую🥰
-
Дякую
-
так
-
Доброго вечора ! З Днем Незалежності 💙💛🫶🏼 Підкажіть, будь ласка: батьки слали біометрію в Польщі 25травня , татові прийшов запит на паспорт 18липня. А мамі ще й досі нічого не прийшло . Це нормально , продовжувати чекати?
-
Любі Українці))), у Лілі Бойко з'явилася дуже цікава інформація!!!)) Як пришвидшити розгляд біометрії, якщо пройшли її 2 місяці тому і досі не отримали Biometric Validity Letter Можна написати листи на наступні імейли: bucstimmigration@international.gc.ca, wsaw@international.gc.ca, viennimmigration@international.gc.ca, warsaw-im-enquiry@international.gc.ca, sos@international.gc.ca Не факт, що допоможе, але спробувати варто. Найчастіше відповідають з першого. Шаблон листа: Dear IRCC Officer, I passed biometrics for CUAET on June 10 and still haven’t received Biometric Validity Letter and my visa application was not processed. I ask you to please priority process my application number … (вказуєте номер анкети) as I want to get the visa and go to Canada as soon as possible. Thank you for your assistance. Best regards, … (ім’я, прізвище) Бажано прикласти фото першої сторінки паспорту. Буває ще, що Вам вже виписали foil-less візу, але чомусь вона не дійшла на імейл. Тоді Вам про це повідомлять і можна запросити вислати її повторно. Це правда у випадках, коли чекаєте з весни. Зазвичай просто пишуть, що Ваша анкета в роботі, чекайте. Але в будь-якому разі буває, що запит паспорту приходить протягом тижня після такого імейлу. В кризову форму теж можна написати, вибравши пункт прискорення розгляду, але туди мабуть стільки таких заявок надходить, що вони цього не роблять 🙈 Бо ж CUAET рахується і так «екстренним виїздом». Також є гаряча лінія імміграційної служби Канади +1-613-321-4243
2 Feb 2023, 01:21
93255/258634
a day ago