Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
УРА.Сьогодні прийшли візи всім.Сім'я двоє дорослих і двоє дітей.Біометрія 24.05.В Празі була Розглядав Дондон
-
Ребёнок, 🥰 как это приятно слышать что все вместе. Ждем на детей мы🙁
-
Вітаю🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 3 - сьогодні Результати опитування тут shorturl.at/fjlq1
-
3 человека Подача 19.05 Биометрия моя 24.05 Муж 16.07 Львов Запрос на паспорт 24.08 Я, муж, ребёнок Ура 🎉
-
Зі святом,українці!!!!!! Підкажіть, згоду на обробку персональних даних потрібно заповнювати від руки, чи на компі можно ?
-
Скільки чекали ? Напевно з кіеця липня? Бо іншим поки що гальмують не розглядають
-
Подскажите, пожалуйста, откуда в Вену отправляли паспорт?
-
Подробности ждём
-
у меня 82 дня) интересно, как себя буду чувствовать после 100+) партнёру, кстати, уже вклеивают)
-
13.05
-
Ура 🥳 Теперь и я могу так сказать ☺️ Запрос на паспорт 🎉🎉🎉
-
127 днів чекаю дитині. Починає бісити😂
-
Чекаю 126 днів. Настрій вже пофігістичний. Закалився😊
-
Я тоже муж получил дети старшие получили мама которой 83 года получила и все вклеили а я с ребенком жду
-
Вам приходило уведомление про то, что можно забирать или звонили?
-
Я отдавала в конце июня. Через 3 дня забрала паспорта. Подруга поехала в середине июля, делали 10 дней
-
Кто сдавал паспорт на вклейку в Кишиневе? Как долго ждать визу?
-
Здравствуйте, кто отдавал паспорта в Бухаресте на вклейку, подскажите, как долго ожидали?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
2 Feb 2023, 01:21
94031/258544
3 days ago