Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Можно с вами порассуждать ?) допустим зп минимальная сколько там ? 2500? Жилье 1.500 пусть , еда 1000 на 2 взрослых и 1 ребёнок . Получается впритык , первое время можно и в притык 🤷🏽♀️допустим на лекарства сбережения какие никакие которые с собой возьмём
-
Ну не жить на широкую ногу как говорится 😂🙈пока деть не открепите можно потерпеть 🤷🏽♀️
-
Читала за домашні садочки, там наче 1000$ в місяць Ще в деяких субсидію можна оформити
-
Давно ждёте визу ? Моей дочери 1.4 , ждём 3 месяца , мы уже получили ( вроде сад там очень дорогой , получается всю свою зп будите на сад отдавать (
-
Ні, 1.3, в два роки планую садочок
-
У вас взрослый ребёнок ?
-
WP у них до 31.03 как бл*дь въехать если не обрабатывают по пол года,я думаю что аппликации нужно подать до 31.03.23 а wp выдадут
-
А вы давно ждёте детям визы ?
-
Тут ще справа в реалізації жінки, комусь норм в чоловіка гроші брати, хтось хоче бути незалежними) Життя непередбачуване, всяке буває, треба на себе також надіятись
-
Та багато читаю інформації, що тяжко може бути фінансово, якщо тільки одна людина в сім’ї працює, особливо спочатку, та і є бажання працювати, тому цікаво якщо треба буде ВП, що робити(
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо до 31.03 не отримати ворк перміт, потім в Канаді його законно отримати можна чи ні? Справа в тому, що в мене з чоловіком віза вклеєна, а дитини поки не готова. Думали, можн чоловік полетить сам, а я пізніше, як дитини паспорт буде готов, але якщо ворк перміт ставити будуть тільки до березня, то потім що робити з роботою🤔