Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А у меня на бекграунд чеке уже 90 дней, это плохо ?
-
Ууужжжаассс
-
Доброго дня , хтось реєструвався на біометрію у Львові ? Я з 10 числа не можу зареєструватись , можн хтось зможе допомогти ? В лс
-
Если через кризис форму,то не будет подтверждения,у нас запросили,отправили мейл,через кабинет загружал..18 мая загрузил,24 мая получил имейл и изменение в кабинете,что получили их..
-
Нууу, у нас и не запрашивали ничего дополнительно. Смена статуса после биометрии и усё🤷♀️ Боюсь даже предположить, если что-то запросят, сколько мы будем ждать ещё 🤦♀️
-
Ось це ж и прикро у житти... Якщо э шанс порадити хоть тришечки.. Обов'язково знай деться обстава що виднимэ цю радисть.. Я не знаю чому життя такэ? 🤦♀.. И це прикро...
-
Доброго дня, підскажіть, прийшов запрос на вклейку візи, мені так, а сину ні, бо він без біометріїї, мені потрібно відправляти обидва паспорти, чи тільки свій?
-
Тоже самое. Сегодня 123 день ожидания. 25 апреля отправили допдоки, но сообщения о их получении не было👍
-
Где визы 🤬🤬🤬🤬
-
124 дня) в мае запрос доп док,подтверждение,что рассматриваю их..и тишиииина..приоритет,ждите,все у вас норм,ждите и тд.,уже куда не писал и не звонил)
-
Это просто подтверждение взятия биометрии. Ничего относительно важного.
-
Повезло !
-
У Варшаві
-
здавали у Львові?
-
Підтвердження біо. Скоро прийде
-
Усім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як виглядає запрошення на вклейку візи? Здавала відбитки 26.07, сьогодні прийшло повідомлення, що вони дійсні 10 років, але про паспорт нічого не сказано. Що це таке?🙈
-
20 июля пришло приглашение мне. Детям до сих пор тишина. Звонила, писала - ждите🤷♀️
-
Аналогично
-
Так , таке часто трапляється . Зазвичай дітям приходить пізніше. Я читала , що навіть через місяць і більше може
-
У нас вже три тижні як ми отримали, а дитина те і не отримала досі(🥺
2 Feb 2023, 01:21
95045/258555
about 3 hours ago