Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Повезло !
-
У Варшаві
-
здавали у Львові?
-
Підтвердження біо. Скоро прийде
-
Усім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як виглядає запрошення на вклейку візи? Здавала відбитки 26.07, сьогодні прийшло повідомлення, що вони дійсні 10 років, але про паспорт нічого не сказано. Що це таке?🙈
-
20 июля пришло приглашение мне. Детям до сих пор тишина. Звонила, писала - ждите🤷♀️
-
Аналогично
-
Так , таке часто трапляється . Зазвичай дітям приходить пізніше. Я читала , що навіть через місяць і більше може
-
У нас вже три тижні як ми отримали, а дитина те і не отримала досі(🥺
-
🤞🤞
-
Скоро получите
-
Доброго дня Два тижні вже як нам (батькам)прийшов запит на паспорти(відправили декілька днів тому) на вклейку віз А дітям - тиша Це так має бути?
-
Вчера кстати об этом спрашивали по телефону: "что будет если вторую анкету создать?" На что получили ответ: "ни в коем случае не делать этого, в лучшем случае увеличится время обработки ваших заявок, в худшем удалят обе"
-
От руки обязательно!!Они по этой форме мои знакомым не дали,я написала в вольной форме доверенность и ксерокопии паспортов. Но это тоже надо заполнить.
-
Вроді ця. Знаю, що люди писали "доручення" і від руки
-
🙏Спасибо
-
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - БІОМЕТРІЯ!!!!!!!!!!!!!! - Як? - Куди? - Підкажіть? - І т Д можна обговорити ТУТ - + по вечорах можуть погадати - коли буде віза! З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
навіщо подавати ще раз на біометрію коли вона є в базі? вона дійсна 10 років
-
Добрый день, подаю повторную аппликацию (первая была с ошибками), на первом аппликации не пришло biometric validity letter, но в базе когда проверяю есть, можно ли снова подавать на биометрию?или нет разницы
-
Доброго дня. Плануємо вилітати,нам підказали треба медичну страховку, де її взяти?
2 Feb 2023, 01:21
95056/258638
about 22 hours ago