Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Точно не Лондон) Я жду уже 11 недель. Только сегодня поменялся статус, паспорт еще не забрала
-
поделитесь опытом сколько времени занимает вклейка визы в паспорт? Берлин интересует. Или лучше Лондон ?
-
если вы хотите визу новорожденному, то да. если виза не нужна, то нет
-
Скажіть, а можна кудись скаргу написати... нема слів, чому не розглядають сім'ю одразу, ми отримали, на дітей чекаємо 88 днів
-
Підкажіть, будь ласка, чи реально дають 30 днів на вклеювання чи зараз відмінили? І чи можна почекати всіх і потім відправити, бо виходить віза прийшла мамі, яка біометрію не здавала, а родина вся тільки 09.09 здає біо.
-
🤯🤯 а программа для emergency travel 🤦♂️
-
Разом зі мною 15 липня. Бухарест. Мені прийшло вчора, йому сьогодні. Чекаємо, коли дітям тепер.
-
Це жах
-
Напевно ми родичі))) Ми також з чекаємо з 6 квітня. Справді то не смішно, навіть не знаю як реагувати, також писали і дзвонили.
-
У нас також 13 квiтня.
-
Капець(
-
Всім привіт! Це якесь знущання 🤬 6 квітня біометрія і повна тиша! Дзвонимо і пишемо, заявка в пріоритетному пріоритеті!
-
Вітаю. Де здавали біометрію?
-
А коли він здавав біометрію?
-
вопрос тупой, НО - куда это все нести? на почту?
-
Вибачаюсь. Поділюсь для статистики Анкета 25.07 Дитина 6 років без біо 22.08 passport request Батькі чекають От вам і розгляд дітей довше )))
-
Ні. Наш, салоїд)
-
У вас чоловік іноземець?
-
нет требования подаваться с женой. нет требования подаваться вместе. вам надо доказать, что вы член семьи. если вы приложили св.о браке к своей анкете, то ждите. не надо плодить дубликаты. то, что вы едете без жены, это может вызвать интерес с позиции, а настоящий ли брак у вас. если вы живете вместе, то проблем не будет, у вас могут дозапросить доказательства этому
-
Сьогодні чоловіку прийшов запит на вклейку. Лишилось ще дві дитячих візи дочекатися.
2 Feb 2023, 01:21
95550/258544
3 days ago