Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В мене так було. Потім прийшла фоіл лесс, завтра день роздачі фоіл лесс, чекайте, може й вам так. В мене різниця була тиждень
-
Да, Варшава
-
Щиро вас вітаю
-
Добрый день. Ждем CUAET очень долго. Уже 3 месяца. Планируем учиться в колледже, возвраст 30. Уже было высшее образование в Украине, но специальность другая. Уже получили Letter of Acceptance от колледжа. Обучение начинается в Январе 2023. В этом letter написано что нужно предоставить им Study Permit до 01 октября. Написали в crisis form об этом deadline. Надеюсь это поможет с укрорением процесса рассмотрения CUAET. Вопрос: на Study Permit нужно подаваться онлайн пока еще не в Канаде? или его можно будит получить в аэропорту по прилету просто показав Letter of Acceptance от колледжа?
-
Какой максимальный рекорд ожидания? Я в этом чате больше 150 дней не встречал
-
Ну таких тоже тоже много.
-
Доброго дня. Підкажіть, і допоможіть ,як краще зробити? У доньки(18 р),поміняли укр паспорт,а на біометрію подавали,ще старий...і через місяць отримаю нові закордонні паспорти на менший дітей(але вже подала аплікації на них,бо я їх записала на свій паспорт)...як все таки правельно вчинити?Дочекатися паспортів і відправити на кризову форму,щоб прийшов запит на біометрію донці із іншим ірсс,на новий номер паспорту,бо запрошення на біометрію вже є,але так як записатися це ще той квест виявився,то паспорт вже інший.Чи укр паспорт немає значення в біометрії?Вибачте за великий текст,але не знаю ,як вчинити ,щоб потім не затримувати процес. Може це не сюди питання,то направте,де мені дадуть відповідь.🙏 Завчасно дякую за відповідь❤️