Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Не густо…😩
-
Блин, выше написала, не читаете? Несколько шт было, за спамом сообщений не по теме не посчитаешь
-
Спрашиваю ,а не утверждаю. В закрепах не вижу
-
З чого ви взяли?
-
Сегодня виз небыло/?
-
Пару шт (3), вроде, было 🧐
-
Все ок. Їдьте на назначену дату На сайті спробуйте ввести номер запрошення на біо без /1 Та номер телефону без 380 Повинно знайти
-
Пришло письмо на отправку паспорта, биометрия 23.07 в Варшаве
-
Сегодня кому-то дали визу?
-
t.me/speakingforwaiter
-
Добрый день, подавали семейную заявку 02.05 (я,муж и ребёнок) Мне одобрили визу 02.08, муж недавно сдал биометрию,на ребёнка был запрос документов 28.06 (запрос свидетельства о рождении с переводом) в этот же день отправили, рассматривает Лондон.Думаю написать им на почту,поделитесь пожалуйста примером текста мотивационного письма🙏 в личку плиз
-
У вас є пдф файл з підтвердженням регістрації на біо з датою та часом? Якщо є - то все ок
-
Добрий день у мене така ситуація я приїхала в Італію по укрпаспорту пішла в консульство мені зробили сертифікат з фотокарткою, я подала на CUAET цей сертифікат і укр паспорт , мені прийшов запит на паспорт , що я маю подавати це свідоцтво чи фото щоб зробили single travel document?
-
привіт всім! дочекалася! July 10, 2022 - заповнила анкету July 20, 2022 - біометрія August 22, 2022 - прийшло запрошення на паспорт, візу погоджено) подача в Бухаресті, залишилось відправити і чекати на свій паспорт)
-
Понял сегодня просто жестко виснет у всех сайт
-
Я давно зареєструвалась . А зараз мені кажуть що я ще мала підтвердити після того як прийшов лист на пошту. Свого запрошення на сайті я знайти не можу
-
Ну що ж… моя епопея з візами завершена 🎉🎉🎉 Ось підсумок: 26.04 - заявки 11.05 - біометрія Варшава 13.07 - запит на вклейку, тоді ж і надіслала 22.08 - отримала паспорти кур’єром із вклеіними візами до кінця дії паспортів
-
Добрий день у мене така ситуація я приїхала в Італію по укрпаспорту пішла в консульство мені зробили сертифікат з фотокарткою, я подала на CUAET цей сертифікат і укр паспорт , мені прийшов запит на паспорт , що я маю подавати це свідоцтво чи фото щоб зробили single travel document?
-
Спасибо! Да, пока 1 виза
-
у вас висело при регистрации?
2 Feb 2023, 01:21
95782/258654
about 8 hours ago