Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
-напишу свою думку далі Бо є обмеження в повідомленнях -невизначеність чи залишусь тут так є , тому що в Україні краще жилося -за чоловіком ще невстигла заскучати хто писав бо тільки приїхала ) -дитина так потрібно в школу і роботу буде складно найти - пока працюю онлайн так як в Україні маю свою справу -чому поїхала тому що війна Дитина почала боятись вибухів і сирен - хочу щоб все пошвидше закінчилось та вернутись додоми😉 -хто пише. …Що ми так довго візу чекаємо , ми також довго чекаємо і чоловік ще неотримав і чекає А є такі яКі пишуть таке взагалі не жили давно в Україні а скористались програмою І від війни невтікали… і всього того не відчули
-
Мы с женой получили визы в Риме и при сдаче биометрии нам дали листочки с адресом куда отправлять и что заполнять. Сейчас пришел запрос на вклейку для ребенка, но мы находимся в Дюсельдорфе и нет никаких инструкций как действовать. Подскажите, пожалуйста, нужно ли предварительно записываться если я хочу привезти паспорт лично? Спасибо
-
Я теж відправила у Берлін 23.12. З тих пір повна тиша, ні візовий ні в кабінеті 0 повідомлень. Але помітила що в анкетах дітей змінилася ось ця фраза. Як я розумію вони нарешті їх відкрили. Хоча б щось, бо з 1.08 взагалі жодних змін. П.с.писала двічі в кризову і один раз в лондон з проханням прискорити бо вагітна і боялася що не пустять на літак. Все ок ваші діти в пріорітеті, та й так і чекаємо. змушена народжувати в Польщі а потім ще й на третю дитину все заново🙈
-
Не робіть цього... 18.10 я вислала в Варшаву, 9.11 паспорт зареєстрований в Лондоні, 29.11 отримала запит на акт народження на анг сертифікований, 30.11 отримали паспорт кур'єром БЕЗ візи, 19.12 долала на портал акт, 6.01 реквест🙏🏻очікували 7 місяців Зробила для себе висновок що можливо моя відправка паспорта спонукала глянути офіцера справу сина і запитати переклад акту... незнаю... Вирішувати лиш вам, але читала що Німеччина вклеють без реквестів А ще я що два дні заповнювала крисис форму і писала листи на всі емейл адреси що стосуються ircc
-
В той почте где код ,а перед этой почтой есть еще одна в ней ссылка всл глобал,там есть состояние вашей заявы и вставляйте смотрите.
-
До 6 тижнів 3 тижні йде лише на реєстрацію в базі
-
Чекаю 7 місяць на реквест. Вже перехотів їхати. Але реально ще 2 місяці тому я був на сумках і готовий був переїхати в Канаду. Може і на краще. Всім бажаю отримати візу в паспорт.
-
Не принимает без реквеста или в целом на вклейку? Извините за глупый вопрос