Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Поставлена Канада виза СUAET, можно открывать ещё другие визы евросоюза . хто сталкивался подскажите
-
Ну как они придут, если люди выходные? Приходят в субботу рано утром, но в Канаде это вечер пятницы. Раньше вечера понедельника ждать новых реквестов не стоит.
-
Добрий вечір, потрібно невеличке роз'яснення, якщо не важко допоможіть розібратися. 1. 18 листопада здав біо, начебто все добре. З грудня чекаю що покликають на вклейку, але ні поки що. 2. Заходжу на портал, там є E certificate, починаю заповнювати але видає помилку . Питання чому ? Фото закріпити не можу
-
В суботу-неділю комусь приходити реквести?
-
Жесті ніякої немає, у всіх однакові права
-
Можливо щось вище підказує що не так ця і класно Канада😅 в мене чоловік також чекає вже 6міс Я поїхали з сином але враження😅 різне Задумуюсь і про те чи потрібно воно мені було😊 Ми чекали довго візи і також в планах було на завжди Ще можливо щось і зміниться Бо чоловік ще чекає візу А самій з дитиною не так просто хто їде Можливо це перші дні тут так здаються Модератори в мене чомусь обмеження в писанні на 1год Пізніше відпишу Ми з 3січня тут тільки
-
нет. но время Канады отличается от нашего, так что некоторым приходит рано утром в субботу (вечер пятницы в Канаде)
-
Опрос ждунов про ждунчиков,на какую визу вы оформляли ребёнка (V или W) сколько лет ребёнку и сколько ждали,ждёте???
-
Так
-
Здравствуйте! У нас, вклеивали в Вене. Им нужно звонить
-
Добрый вечер Подскажите как перенести биометрию(сын заболел)?