Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мы отвозили на след неделе едем забирать
-
Я подал вторую заявку! Первый было visitor visa и второй work permit. Это разные
-
Я делал, два раза Чисто зря убил время🤷♂️ Мне не помогло)
-
відповідь стандартна - ви в пріоритеті пріорітетних
-
обговорення вражень, переїздів і стилів життя пропоную продовжити тут - t.me/speakingforwaiter цей чат лише для документів, віз, вклейок
-
Если жду долго ответа , остался как вариант позвонить в Торонто и спросить о статусе моей заявки , кто-то это делал ? были успешные попытки ?
-
Так такое везде) Даже в Украине не у всех есть своё жильё, профессия и тд
-
Я так в Англии розовые очки разбил. Но выжил) надеюсь в Канаде прошлый опыт пригодится
-
Подскажите кто то отправлял паспорт на вклейку с Батуми есть вопрос((
-
Понял спасибо , а то мнения разделяются решил переспросить лишний раз
-
дублювати заявку - кажуть дуже погано перевірити - не можливо лише чекати
-
Краще не створювати другу анкету, лише собі гірше зробите
-
Подскажите пожалуйста , кто-то создавал заявку второй раз ? Какие могут быть последствия ? Как повлияет на первую ?
-
в мене таке ж колись було з США) коли приїхав - побачив реальність)
-
Подивимось, я так хотів візу отримати, а тепер як дійшла справа до роботи, аренди і влаштування побуту, то вже здається що краще було б Україну повернуться, багато рожевих окулярів спало
-
Сюди має прийти + повідомлення на е-мейл
-
Дуже дякую, я теж читала що має в кабінет прийти, тому питаю бо все вже заплутала в своїй голові 🤔
-
Ні. Не відправляти. Лист має прийти в кабінет ircc ( там де анкету заповнювали ) original passport request
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка , я здала біо і того ж дня отримала на емайл повідомлення, все чекаю щоб прийшло «коли можна відправляти паспорт» але вже заплуталась, можливо це повідомлення про те що потрібно вде відправляти? Підскажіть в кого як було? Що робити? 🙏 прикріплю фото
-
Подскажите кто то отправлял паспорт на вклейку с Грузии почтой и куда именно что б ускорить этот процесс)
2 Feb 2023, 01:21
96436/258544
a day ago