Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
спасибо
-
Доброго дня, Що писати у графі work, якщо ми з чоловіком молоді пенсіонери за інвалідністю, ніколи не працювали? Вибрати опцію retired чи unemployed ?
-
В будь якому випадку вам повинен прийти лист і в ньому буде прикріплений документ із штрих-кодом на біометрію, і вказаною датою і час здачі. Перевірте може лист в спам потрапив. Я здавала у Варшаві, чоловік буде їхати у Львів. І йому і мені приходили схожі листи.
-
Давайте я сделаю. Закрепите?
-
Есть
-
очень хочется увидеть, что мартовских уже нет, уже в Канаде😊
-
у меня жена и дети с начала августа ждут. Я визу в октябре получил.
-
Есть апрельских немало
-
Есть, и не один
-
После биометрии 1 апреля жду приглашения на вклейку, жена и дети уже с визами. Писал и звонил не раз , есть ли ещё кто нибудь кто ждет 9 месяц.
-
Тілько проблемы дополнительные получите. 104 дня это не срок сейчас.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, может кто сталкивался, отправили в VFS GLOBAL паспорта на вклейку виз, 2 взрослых и 2 детей. На взрослых пришло смс на каждого, а на детей нет, хотя реквесты есть на всех. Спасибо.
-
всм изначально, продлили?
-
Программа изначально была на 1 год, т.е. до 31.03.23
-
Підкажіть, будь ласка, чи є ті, хто в цивільному шлюбі з іноземцем і подавались на візу? Скільки чекали і чи були відмови?
-
Скажите пожалуйста, вы сообщения в чате выше можете читать?
-
А почему так важна дата 31.03? Я пропустила что то пока ждала свою визу 🤦🏻♀️
-
2 листопада відправили, ще чекаємо.
-
Підскажіть будь ласка, хто записувався на біо у Львові через vfs чи було підтвердження електронним писмом на почту дати та часу, бо дату та час вибрала, а пвдтвердження нема ніде, боюсь що запис не підтверженний, а їхати далеко, та реєстраційного номера нема
-
Під час оформлення візи потрібно десь вказувати, що дитина подається на study permit?
2 Feb 2023, 01:21
9674/258635
about 4 hours ago