Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Але мене хвилює питання найбільше чи можна з будь якого аеропорту вилітати так як вона вклеїна
-
На півроку, в Римі! Але запрошували foil less visa, бо думали що не встигнемо вклеїти. Тепер як розуміємо її вклеїти в паспорт
-
Надеюсь травников с пон начнут радовать потому что их много очень еще
-
Доброго вечора. На скільки я розумію, то це віза на одноразовий в'їзд в Канаду. А на який термін вклеїли візу і де Ви здавали паспорт на вклейку?
-
Доброго вечора. В нас в паспорт вклеїна віза і пише one? Це означає що можна влетіти в Канаду один раз? Неважливо з якого аеропорту?
-
можна ще до мольфара, якогось, задзвонити)
-
Я тепер робила АХАХАХ
-
Тепер черга карт таро...
-
Зробив ритуал на понеділок (94 дні буде) Випало 46- апрув і 48 - не буде апруву😕😕😕
-
Друзі ждуни ,а скілько хто чекав на відповідь по вклейці на дитину і чол.іноземця?ті хто пеші відкривали візи зразу всю сімю одобрювали на вклейку.чого вони зараз ділять сімю не розумію🤔
-
Заявка 20 марта, биометрия 12 апреля в Варшаве и ТИШИНА. Звонили, писали, ездили в посольство, ждите. Если я буду ждать после биометрии больше 150 дней, то буду рекордсменкой.😢
-
Чекати, я теж здавала біометрію в Варшаві 23 травня. Писали на кризисну форму. Відповідь стандартна «ви в приоритеті, чекайте»
-
Кожен робить сам свій вибір😉
-
Есть ли смысл звонить и просить foil less visa после биометрии если даже загранпаспортов нет? Подскажите пожалуйста чтобы время не теряли)
-
Это цитата Арестовича 😂
-
Чому словам, є ж приблизна статистика людей які вже отримували. Скільки і тут в чаті і на фейсбуці в коментарях пишуть.
-
Просто заплатити
-
Таким словам «2-3 недели -верить нельзя»😂😂😂
-
Подскажите пожалуйста по вклейке визы кто знает, нужно оплатить обратную курьерскую доставку и положить квитанцию в письмо в Дюсельдорф. Для оплаты этой квитанции нужно иметь свой счет в немецком банке или можно просто оплатить в кассе банка?
-
Надіюсь отримаю на наступній неділі, по статистиці 2- 3 неділі
2 Feb 2023, 01:21
96799/258544
3 days ago