Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можливо у Варшаві пройти біометрію в живій черзі?
-
Думаю, что сами. Хочу заодно город посмотреть. Если вообще не буду заказывать фоил. Пока жду апрув
-
Тобто це не залежить від вклейки
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,в кого була така ситуація,подавали на візу,мені,чоловіку і донькі,їй один рік,паспорта в неї немає,фото її вклеїне в мій паспорт,18.08 прийшов лист на ел.почту на вклейку візи,мені і чоловіку,на доньку нічого не прийшло,питання які документи потрібно відправити в Дюсельдорф на дитину? Свідоцтво про нар.потрібно переводити на англ.мову? Її візу вклеюють мені в паспорт?
-
Мені через три тижня після запрошення на вклейку візи 💁🏼♀️ у всіх по-різному я так зрозуміла
-
Таке повідомлення прийшло мені з валідацією та запросом на паспорт в кабінеті зразу. Ще навіть не відправляла його.
-
Я б з радістю чекав на вклеювання візи, а не досі на апрув. Адже знав би, що точно полечу в Канаду🥲🥲
-
Так
-
В Варшаві?
-
Ого, это слишком быстро. В Варшаве подавала паспорт. Спасибо)))
-
Визу вклеили
-
Паспорт на вклейку был подан еще 11.08 но статус в личном кабинете поменялся только сейчас. Your application was approved. Check your messages below for details. Что это означает?
-
Неа, нет возможности, к сожалению, буду писать, чтоб исправили(
-
Але ж він буде на інший термін ніж старий. Чи я чогось не розумію. Як він може бути на той термін що і попередній?
-
Це шо за пріоритетний пріоритет такий 😂
-
Так, мова саме про новий паспорт
-
Если у вас есть возможность взять на не офф работе рефенс ,то ничего не меняйте. Просто при подаче на П Р приложите это письмо
-
А сколько вы визу ждали?
-
Люди, которы отдали в гаагу и ждут по 6+ недель🗿🗿
-
2 дні надоїло ?)
2 Feb 2023, 01:21
97066/258634
3 days ago