Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ого,аж 18 был апрув??А почему вы так долго ждёте?тут бы в чате все ждуны бы бомбили их письмами..
-
Спасибо! Немного обнадёжили ! ❤️🙏🏻
-
Ось так виглядає в кабінеті
-
17.05. Заполнение 23.05. Биометрия 20.07. Апрув 19.08 забрал паспорт с визой
-
Спасибо. И вам всего наилучшего 👍
-
Тоді удачі вам також ))
-
Ну уже заявки пересозданы. Буду ждать ответа
-
Тоді вам треба було подзвонити, там багато з чим можуть допомогти , я так само писала все в переводчик і говорила їм , якщо ви не все зрозумієте що вони кажуть то можете записати ваш дзвінок і потім прослухати ще раз
-
Нет, нет такого уровня английского чтобы звонить. Писали им, ответа не было.
-
А ви дзвонили туди ? В Канаду
-
Честно не знаю ... У нас вообще непонятно аккаунт рабочий или нет. Возможно запросы удалены. Ответа на кризисную форму не получила. Поэтому я заново создала заявки.
-
Листа з запитом на паспорт у мене немає так як вони відправляли фоіл лес
-
У вас же есть такой статус?
-
Я думаю це не можливо, так як це просто втрата документу , який у них є в базі і який вони можуть відправити , тим паче що мені прийшов лист в якому пише що вашу заявку направили до офісу ( але не говориться про те що повернути це не можливо ) думаю вони б це одразу написали Тоді б це було дуже дивно якщо вони не зможуть вислати
-
Повторно ничего не отправляют. Если что-то удалено или улетело в спам и удалилось, то всё...
-
У мене усе було , пише approved, усі листи є, повністю все готово і нічого не потрапляло до спаму окрім одного найбільш важливого листа ( і він там видалився Не розумію тільки чому вони і далі не розглядають цю справу і я просто чекаю не знаючи відправлять мені його знову чи ні
-
А в суботу або в неділю може прийти лист на вклейку?Чи ні?
-
Охо , ничего себе , поздравляю!!!! #approvedvisa заполните пожалуйста короткий опросник http://shorturl.at/jRZ13 42 визы вчера
-
А що у вас було в самом кабінете ircc? Валідація пр ходила? Або якийсь лист? Чи тільки на пошту?
-
Я делала на новые
2 Feb 2023, 01:21
97168/258552
about 7 hours ago