Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я делала на новые
-
Мейл новий чи той самий?
-
Нет, она подтянулась в анкете.
-
Здравствуйте.я сдал на вклейку где-то 11/08 .Забрал паспорт лично (Стамбуле)18/08
-
Ви здавали бвометрію ще раз?
-
Підкажіть будь ласка ви писали дзвонили їм бо теж з 25 травня після здачі біометрії в Варшаві нічого не чути(
-
Всем привет. Кто-то переподавал заявки на визу? Я оформила заявки ещё раз, биометрия подтянулась. Возможно так дело пойдет быстрее...
-
Много тех ,где дети получили,родители нет, и наоборот. Есть где муж получил, жена нет....
-
Мабуть пізно в ночі вчора , бо стоїть 19
-
Приветствую!! А есть такие же в группе пары, кто получил визу но только один человек?! Сколько по времени ждали вторую?
-
Сейчас с утра?
-
Привіт народ. Хельсінки мабуть запрацювали . На днях прийшов запрос на дитину , а зараз і мені.
-
Здравствуйте, родители 65 лет, отправляли анкеты в середине апреля, 18 августа пришло письмо на вклейку визы, 4 месяца, отправляли анкеты из Харькова
-
At the moment Ankara 14 weeks processes time :(
-
Дякую, так спробую. Хоч в особистому кабінеті вказано, що завершена та діє до 2032)
-
onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery по цьому посиланню можете перевірити валідність вашої біометрії. Якщо все ок, то має бути актуальна до 2032року.
-
Дякую)
-
Ви просто чекали, чи писали і дзвонили? Ми також чекаємо з 6 квітня біометрії, вже майже розчарування. Але Ваша історія трохи дала надію , що і ми отримаємо.
-
Це лише про біометрію.
-
Your application, tracking ID No. 202.................9927 has been dispatched to the IRCC Office,on Thu Aug 11 2022 for processing Такий лист надійшов після здачі біометрії. По вказаному номері можна відслідковувати процес заявки? Чи це стосується лише обробки біометричних даних?
2 Feb 2023, 01:21
97187/258638
about 15 hours ago