Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Львів тільки відкрився + вони розуміють що люди знаходяться в Україні, а тут небезпечно - може через це так швидко роблять і працюють я наприклад бачу що Варшава працює і вклейка видається і біометрія норм. А ось Анкара то капець
-
Дякую!
-
а де ви здавали біометрію?
-
Все буде приходити в кабінет з якого створювали анкети І на пошту яка прив’язана до кабінету
-
Ну якщо вони видають так швидко то і вам прийде вже.Я вже багато читала і люди пишуть що отримали візи здаючи відбитки у Львові.
-
Если групповая заявка family group, на всех будет приходить главному аппликанту в кабинете и на почту?
-
ми здавали біометрію Львів 26.07 - чекаємо
-
Чомусь Львів швидко видає візи.А люди які подавали відбитки в Європі чекають ще з березня(((
-
Сколько сегодня виз? 3? Чет эта неделя вообще медлено :(
-
Нет, к сожалению...
-
Сорри. Не так поняла. Подумала, что отправили уже документы и визу ждёте.
-
Не понимаю вопроса? Мы ждем запрос на паспорт. Мы никакие документы физически не отдавали.
-
Вы в одном конверте отдавали документы? (Ваши и детские)
-
Так само в знайомого було.Писав,дзвонив відповідь чекайте на лист.Потім вирішив в Австрію поїхати сам,і лише тоді йому відправили лист.
-
Спасибо большое 🙏
-
у нас тоже Лондон!☹️
-
Відстежити статус по вашому паспорту можна за посиланням: visa.vfsglobal.com/pol/en/can/track-application
-
Ждем детям с 22.05. Лондон
-
Интересно по чатам поспрашивать , у всех что ли так, кто через Тбилиси отдавал паспорт
-
Отправить паспорт или биометрию в Анкару это подписать себе срок пожизненно 🤬я тоже с биометрией попала,но паспорта ни в коем случае
2 Feb 2023, 01:21
98762/258638
about 21 hours ago