Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пришел такой ответ после заполнения кризисной формы. Нет визы для детей. Это стандартный ответ или нужно еще раз заполнить и добавить более детальную информацию указанную в этом письме?
-
З чого ви вирішили шо я боюсь? Ви мій кращий друг який мене з пеленок знає? Я ж писав що мені не приємно це і все. Але звичайно ви будете додумувати все і старатись зробити з мене мудака тільки тому що я озвучив точку зору яка вам не сподобалась, толерантний ви мій. А на основі чого ви свою імовірність взяли я навіть питати не хочу. Ну як я можу звідси оцінити на скільки він надійний?) До бабки гадалки сходити?)
-
Я вас немного разочарую (или обрадую). Но вы так боитесь геев, что будто все они будут покушаться на вашу 🍑. Но на самом деле, вероятность поползновений от гея в сторону натурала стремится к 0. Я бы больше рассуждал о том, хороший и надёжный ли человек, а не о его ориентации 🙃
-
Давайте уявим що я би це написав слово в слово до людини яка замість прапора лгбт поставила би колонки з натяком що голосно музику любить слухати, в вас би такі самі негативні емоції були б? Щось я сумніваюсь, думаю люди би адекватно сприймали те що я не хочу жити з людиною яка голосно музику слкхає, а тут пукани прям порвало. Тим більше образ я не писав. А мені писати почали як було б добре щоб таких людей не стало і почали повчати куди мені їхати замість Канади потрібно
-
Так можно ж просто мовчки пройти повз без ваших коментарів, це напевно більше про толерантність!
-
Замітив шо я писав шо я не проти того всього і т д. Нехай кожен робить що хоче, мужики собі цілуватись хочуть, їх право. Я дивитись на геїв не хочу і відвернусь, моє право. А ці "толерантні" почали на мене бочку котити і надіятись, що люди з моєю точкою зору зчезнуть, і розказувати куди мені їхати варто, а куда ні. Мдяя толерантність постсовка на рівні). Скоро наші толеранти будуть заставляти всіх кому не подобається близькість 2 мужиків дивитись спецом як вони це роблять. Тут люди писали шо хочуть побачити світ без людей з точкою зору як в мене, а я хочу побачити світ де люди будуть дійсно з терпимістю одне до одного відноситись. Тим більше на мій суб'єктивний погляд я вважаю що ненаписав нічого такого що не змогла би переварити по справжньому толерантна людина
-
Здесь суть не в том, что ты против или нет Даже если ты против, то это неприлично оповещать на публику и проявлять тотальное неуважение и обесценивать других людей не разделяющих твое мнение, это просто как минимум не красиво и эгоистично. Это особенно касается ориентации и каких то таких личных вещей Нельзя так делать
-
Історія повторюється, можливо через пару поколінь люди з моєю точкою зору будуть рулити. Ще раз ровторюю я не проти геїв!!!
-
Подобається 2 мужикам цілуватись вперед їх право, мені це неподобається я з ними дружити не буду, моє право
-
Про це я знаю, ще раз повторюю я не проти геїв просто як українець я до такого не звик і в мене це неприємні емоції викликає, я ніколи би на це негативно в суспільстві не реагував і нічого проти таких людей не маю. Хватить на мене горіти.