Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Сегодня утром пришли письма валидации и сразу за ними запросы на паспорт мне и мужу🤩🥳 10.05 - сдали биометрию в Кыргызстане 25.07 - запрос на паспорт, рассматривала Варшава
-
В Рим только почтой и обратно их курьером
-
Тоді просто чекайте. В меге родина з 5 чоловік. Отримав лише я один. Біометрія 21 травня
-
It's new application, here is no mistake. Who made application after June, they have this number. I made for myself in May, we have V1234.... I made for my mom in July she has W1233 number...
-
Да перевіряв, моя дійсна. Відразу почав дзвонити писати і так далі. Кажуть чекай чого чекати хз..
-
А кто-то во Львове сдавал биометрию?
-
Зробив анкету, прийшов запрос (незважаючи що раніше робив біометрію), пойхав зробив знову. Все. Наче був сайт де можна було перевірити дійсність біометрії, але в мене не зберігся.
-
Да, вместе с запросом на паспорт, и после получения визы в паспорт
-
Якась не зрозуміла ситуація з цим. То потрібно то не потрібно здавати.. нерозумію як вони це все роблять..
-
Спасибо
-
А я здав. Візу вже отримав.
-
Ну у мене з мамою також V, ми створювали анкети у травні. Проте ця родина заповнювала аналогічно як і ми
-
Доверенность или записку написали да? А можете пожалуйста отправить текст этого сообщения 🙏🙏🙏
-
Ясно.. в мене читуація, така що є біо дійсне з 2018, також прийшло відразу звпрошеня на здачу.. Мене це здивувало, дзвонив писав , сказали що повторно не потрібно здавати, чекаю з 7 травня прогресу нуль(
-
У нас есть наклейки)
-
We are adult and we have V
-
В мене була бизнес віза на 10 років. Досі активна.
-
Скорее всего да, но сдавать будем в Варшаве
-
Добрый день подскажите , с одной вакциной джонсон джонсон , впустят в Канаду , или надо делать вторую дозу ?
-
Я допомагав створювати анкету для дорослих от цього місяця, то у дорослих теж W, а у дітей V стоять букви
2 Feb 2023, 01:21
121281/258652
about 2 hours ago