Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У своєму профілі робіть решту заявок
-
Я бы ничего не менял и оформлялся с мамой. То что кто-то полетел, или сказал, что полетел, он означает, что и у вас получится. Плюс по прилету ещё могут быть вопросы. Когда подучите визу, потом решайте. Ну и не забывайте, что из Украины выехать до 18 нужно, а выпустят ли вас одного из Украины, я не знаю
-
t.me/CUAET вам сюди
-
Що здавала? Біометрію в Варшаві. І з тих пір тиша
-
Я була в перших рядах, а чекаю вже 1,5 місяці. Тому це нічого не значить
-
Згодна з вами і дуже розумію. Деякі радять не жалітися і не звертати уваги на місяці очікувань, бо не розуміють особистої ситуації кожної окремо взятої людини 🤦♀️🤷♀️
-
Людии, хтось може порадити як краще? 1) Я не повнолітній, і не знали чи мені одному відкриють візу. Тому подався разом з мамою на CUAET. Була створена група Family, де Мама головна (я ж не повнолітній). Також у моїй анкеті було указано, що вона мене супроводжуватиме, а в її анкеті, що вона мене супровджуватиме. 2)Але сьогодні я дізнався від хлопця, що він не повнолітній (17 років також), зміг без батьків отримати візу, і скоро летить в Канаду. 3) І тепер не знаємо що робити, бо мама не дуже хоче летіти в Канаду ,і відкривати візу. Бо їй доведеться тепер і в Польщу їхати здавати біометрику і т.д.. Бо виявилось, що неповнолітньому одному можна полетіти і получити право на роботу. 4) І тепер не знаємо що робити, вже до кінця йти відкривати і їй візу і мені, чи її якось заяву можна відмінити і щось таке....
-
Спасибо большое 🌺🌺