Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тю... Крейзі
-
Візу батько отримав?
-
Заповнював , але забув що і як там було.
-
Відпишіть , коли буде результат
-
Добрый день! Пришло письмо с подтверждением, ждут мой паспорт для вклейки Не хочу отправлять паспорт по почте, хочу сама приехать , в Берлин Но при записи могу выбрать только пункт про биометрию Для вклейки как-то по другому нужно записываться? Подскажите, пожалуйста, кто знает? Спасибо 💛
-
Всім привіт! Є тут такі хто подав аплікацію по CUAET на свою дружину або чоловіка хто не є громадянином України? (Я українець і подав аплікацію на дружину ще в листопаді минулого року і досі без змін) Поділіться інфою якщо така є в когось. Заздалегідь вдячний.
-
Привет Nassy Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
У мене така ж ситуація,але я подавала заявку у січні,візу отримала через два тижні,а чоловік не українець до сих пір чекає…тобто 5,5 місяців.У травні прийшов лист що треба підтвердження шлюбного контракту ,але ми при заповнені заявки додавали,ну відправили зі всіма перекладамище раз.Я вже злітала до Канади отримала там всі документи,дзвонили на гарячі лінії,писали кризові форми з додаванням документів,навіть про те що я вагітна,але поки що нічого.Чула багато таких ситуацій у людей,і всі чекають по різному (Розраховуємо на те що після 15 ого ,коли заявки подавати буде не можливо,вони прискорять процес і будуть розглядати наші заявки швидше…
-
Дякую за відповідь. Я то тут в Канаді вже на статусі а ось дружину поки розглядають. Теж дзвоню, пишу і різні запроси відправляю… а у відповідь чекайте в в пріоритеті. Ну значить чекаємо. Ви коли отримаєте якусь інформацію дайте будь ласка знати (я так само напишу вам) дякую і нехай щастить