Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Це виписка із вашої справи в якій видні всі дії по ній, від офіса де розглядається ваша справа, до номера агента, який розглядає. З результатами, можно дзвонити на головний офіс і тикати їм носом, що справа стоїть, але якщо у вас були якісь запроси чи ще щось, то воно все до сраки(вибачте). В моєму випадку після здачі біометрії не було жодних дій майже рік і я вирішила, що буду з цим висновком починати мандамус ( в голові дала їм строк до 3 вересня, це рік з дня подачі), але можливо вони прочитали мої думки))). Але строк у голові, ще висить, бо чоловіку нічого ще не прийшло. Що таке GCMS notes та мандамус можна знайти по пошуку в чаті
-
А что за Gcms notes, подскажите пожалуйста)
-
Hi guys I received passport request then I submitted my passport to VFS and all of my status shows complete yesterday Then today I received biometric validity letter and status changed to submit my passport and my passport it’s already with them.
-
[email protected], - Бухарест [email protected], [email protected], - Варшава [email protected] - Вена [email protected], - Лондон [email protected] - Анкара [email protected] - Москва [email protected] Париж Але вони не відповідають, а тільки автоматична відповідь. Тому, що саме зіграло ключову роль сказати не можу