Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
-
Скажіть будь ласка якщо є старий дитячий паспорт з візою а на новий дитячий прийшов реквест ,мені старий і новий відправляти чи тільки новий бо оформляла ще по старому паспорту нову заявку 15 липня?Я писала заявку в кризову,що отримали новий бо старий ще недійсним був 19 року продовжили всього на рік до 10.22 і після чого мені прийшов реквест.
-
Всім привіт.Підскажіть будь ласка хто скільки оплачував за зворотню курєрську доставку в Польщі ?
-
Доброго дня! У нас все вийшло, після написання у кризисну змінили статус , що заявка знову розглядається, а 24 серпня, як подарунок ☺️ отримали реквест. І вже вклеєні візи. Шановні українці не здавайтеся, не складайте руки, пишіть, стучіть і вам відкриють.
-
Вам ее присылали на почту вместе с письмом подтверждением от вфс
-
Добрый день, подскажите , нам не поиходит ответ на запись на биометрию. У нас ровно 30 дней , т.к. был отказ и мы писали через кризисную . уже дней 10 нет ответа . Как быстро вам приходил сам ответ на запись на биометрию? И что делать? Написать снова в кризисную? Спасибо большое
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста адрес визового центра в Берлине на данный момент🙏Отправили на Zimmerstraße , посылку вернули , сказали falsche Adress Кто то сталкивался с таким ?
-
Визу в паспорт вклеили