Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чувак, я не розумію, чому і навіщо ти тут це затираєшь. Яка твоя ціль ? Доказати ждунам, що їм не потрібен цей КУАЕТ і він взагалі не для них ? Пиши це Трюдо, типа КУАЕТ це помилка, і тим, хто тікає від війни не потрібен, або майже не потрібен. Навіщо це тут писати ?
-
Сие науке не известно. Реально… у меня тоже вопросов больше чем ответов. Мое письмо к премьер министру передали министру иммиграции, но никакого ответа. Видимо он как ircc)))
-
возможно политическая игра?
-
в реалиях Украины 2000€ на билет для семьи из 2 человек это тяжело, особенно если ты в 1 штанах, а еще по приезду в Канаду на что-то надо жить... а если еще языка не знаешь...
-
Хто чого чекає, не наша з Вами справа. Хтось поспішав заїхати в Канаду не у повному складі родини до кінця березня 2022року, коли ще не знали про продовження програми, і так і застрягли- пів родини чекає без візи, інша половина в Канаді. Хтось не в'їхав, тому що збирає кошти- якби Вам не хотілося думати, що це програма для біженців, людині, яка дійсно втікала від війни в останніх штанях, в Канаді робити майже точно нічого.
-
и что им обошлась дорога? и через какого оператора заказывали билеты
-
У меня знакомая с семьей в БК пришла на корабле. Я искала. Дорого
-
есть еще вариант поискать место на кораблях=) кстати еще не разу не слышал, что кто-то прибывал в Канаду на корабле
-
Я летела в июле. В это самый сезон и самые дорогие билеты… Из Амстердама в Торонто. Плюс дети 1200 каждый
-
Всем заявкам он присвоен изначально. Всем украинским. Хотя в начале, когда звонили они говорили, мы приоритезируем. Что они приоритизируют, если все уже тоже не ясно
-
наверно срочно летели, не самым удобным маршрутом. с Шарль де Голь можно найти по 800€ за человека, но если заранее брать
-
вашей заявке присвоен приорететный статус?
-
1650 за 1 человека)) я оплатила
-
Не знаю. Не близкая знакомая. Поэтому не узнавала. Но факт имеется) я искала давно, еще когда ждала детские визы 8 месяцев)) но надо уточнить, что я летела прямым рейсом. Так как двое детей, чемодан, сумка, клетка с собакой. И я одна)) мне пересадки никак не подходили
-
Доброго дня, візу ми ще не отримали чекаємо з квітня , але сподіваюсь може і одобрить хотя б до кінця цього року, тому в мене такое питання , в нас є собачка йорк для її вивозу потрібно теж куча документів а і ще карантин відсідити 3 місяці тому міркую може зараз пройти усі процедури та щоб вже почався той карантин , а потім же дають сертифікат ?? І наскільки я розумію його (сертифікату) срок 3 доби?? Як поступити хто стикався ?? Дуже вдячна буду за поради!!!