Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Що ж робити з в'їздом?
-
Ми чекаємо на візу чоловіку з червня, вже 6 місяців. Громадянин Туреччини. Чи є ще ті хто чекають?
-
Ми чекаємо рівно рік, чоловік також громадянин Туреччини. Я з дитиною вже півроку в Канаді.
-
Всем привет, подскажите детям дают visitor visa и потом study permit в аеропорту, верно?!
-
Значит так, есть небольшой лайфхак для тех, кто живёт в Канаде, но не может "вытащить" своих родственников из Украины. Живу я в Калгари и также как и многие не мог выехать из-за отсутствия визы. Подавался я в мае 22го. Моя супруга получила визу почти сразу, но приехала в Канаду в ноябре и обратилась к местному депутату. Помощники депутата выслали несколько документов, которые я заполнил. А буквально через неделю мне пришло на почту долгожданное письмо:
-
ми взагалі з лютого ще чекаємо…
-
Мы ждём для мужа гражданина Турции уже 13 месяцев
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, дитячий паспорт на вклейку (прийшов реквест) куди відправляти? Якщо в Німеччині, чи можна в Берлін, чи в Австрію? Дякую завчасно.
-
Чи правильно я вас розумію, що не принципово куди? Бо я чула що дитячі тільки на Австрію відправляють. Можливо тут є хтось хто нещодавно з Німеччини дитячі паспорти на вклейку відправляв? Поділіться досвідом.
-
Посилання виводить на перелік всіх існуючих центрів.