Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Можете в кризову форму написати все і додати документи, або чекати рішення
-
Самостійно
-
По поводу возврата оплаты спросить в банке, почему не прошёл платёж. По поводу паспортов звонить или писать в визовый центр.
-
Хтось знає, що відбувається ? Відправила 2 дитячі паспорти на вклейку у Відень. Туди одним листом, назад - заплатила окремо за доставку кожного. Прийшов імейл, що їх отримали і почали обробку. Через тиждень на рахунок мені повернули доставку одного паспорта 😵💫 І з тих пір повна тиша, 2 тижні минуло. Не зрозуміло, чому повернули оплату доставки, я думала може вирішили обидва паспорти вислати одним листом назад. Але де тоді сама доставка? Як перевірити, де паспорти, якщо у мене не пише на сайті нічого ?
-
Доброго дня, допоможіть будь-ласка. Ситуація: 2 дорослих, 3 дітей; запроси на вклейку прийшли дорослим, а дітям ні. Відправили всі паспорти в Варшавский офіс, але в паспорти дітей вклали тільки submission confirmation та consent form. Чи треба зв'язуватись з офісом, щоб дослати ще документи для дітей, наприклад, св-ва про народження, або лист-прохання про вклейку? Дякую
-
Значит ждём и пишем каждую неделю в кризис. 😫
-
А переклад робили самостійно, чи офіційний?
-
А дети???
-
Да, вот не надо ) Кстати по поводу отказов. Есть стремная тема. Люди писали, что уже в аэропорту оказалось, что их вида отменена, так как они не прошли бэкграунд чэк. То есть, виза была вклеена по второй заявке, а по первой они даже бэкграунд чек не прошли. Как-то так система их вторую заявку пропустила. Вообщем, им сказали сидите ждите бэкграунд чек. ) А это может длиться вечность. Люди потеряли деньги за билеты естественно 🙈